Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Sanyu Machinery Equipment Company iki diadegaké ing 2003, dumunung ing kutha pesisir ayu Yantai, Provinsi Shandong, panutup area 4,000 meter persegi, punika ukuran unik saka riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan ing salah siji saka crushing hydraulic profesional. perusahaan palu.Kang digunakake digunakake ing macem-macem bidang engineering kayata watu crushing, pertambangan, dalan, teknik sipil, karya perisakan, karya ing jero banyu, karya trowongan, etc. Kanthi Welasan peralatan Processing CNC majeng lan sistem operasi produksi fleksibel kelas kapisan, iku wis menang. pujian para pelanggan amarga kinerja sing apik lan pasukan striking sing kuwat

perusahaan (2)

Aset Perusahaan

Perusahaan iki nduweni aset tetep luwih saka 50 yuta, luwih saka 20 karyawan profesional lan teknis lan tim dodolan gedhe, kanthi jaringan dodolan ing saindenging jagad.

Nilai Perusahaan

Perusahaan tansah netepi nilai perusahaan "integritas, rajin, syukur lan komitmen".

Sasaran Perusahaan

Ngoyak goal saka terus-terusan nggawe nilai kanggo pelanggan, lan wis nyedhiyani pasar lan pelanggan karo seri awet lan efisien produk palu crushing dening rapet ngarahke ing arah pembangunan produk ditrapake lan efisien.

Layanan OEM

Merek kita bisa ditemokake lan diakoni kanthi lengkap dening para pelanggan ing Asia Tenggara, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah lan wilayah liyane, Kita wis nindakake layanan OEM kanggo macem-macem Merek.

Apa Pilih Kita

Perusahaan ngetutake kabijakan manajemen "kualitas pisanan, pelanggan pisanan" kanthi syarat sistem perusahaan modern, konsep penjualan "inovasi lan integritas", lan sistem manajemen kualitas ISO 9001, tingkat integritas kualitas lan layanan, lan sistem manajemen lingkungan. minangka We nyedhiyani sampeyan karo jujur, kualitas dhuwur, efisien lan trep layanan sawise-sales.Kualitas produk sing apik lan layanan sawise-sales wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan, nyadari keuntungan bebarengan lan kahanan win-win antarane kita lan pelanggan, lan uga entuk reputasi sing apik lan dipercaya saka perusahaan kita ing bidang mesin konstruksi. .