PRODUK FEATURED

AREA APLIKASI

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • perusahaan 01
  • perusahaan (2)

Sanyu Machinery Equipment Company iki diadegaké ing 2003, dumunung ing kutha pesisir ayu Yantai, Provinsi Shandong, panutup area 4,000 meter persegi, punika ukuran unik saka riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan ing salah siji saka crushing hydraulic profesional. perusahaan palu.Kang digunakake digunakake ing macem-macem bidang engineering kayata watu crushing, pertambangan, dalan, teknik sipil, karya perisakan, karya ing jero banyu, karya trowongan, etc. Kanthi Welasan peralatan Processing CNC majeng lan sistem operasi produksi fleksibel kelas kapisan, iku wis menang. pujian para pelanggan amarga kinerja sing apik lan pasukan striking sing kuwat.

warta perusahaan

Where are our Business range:Sa adoh kita wis netepake sistem agen prosy ing Aljazair, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia lan negara-negara Asia Tenggara liyane.Uga ing Timur Tengah lan Amérika Kidul.We duwe partner lan nomer akeh pelanggan.